3 tipy na podzimní outfity, které si zamilujete

3 tipy na podzimní outfity, které si zamilujete

Venku kraluje nelítostný podzim a vy nevíte, co si máte na sebe vzít? Už hodiny se probíráte šatníkem, který je plný skvělých kousků, ovšem nejste si jistí tím, který by stál za obléknutí? Ať už je ve vašem šatníku oblečení značky Pinko, značky Michael Kors nebo zcela neznačkové oblečení, v každém případě vykouzlíte opravdu skvělé outfity, které půjdou ruku v ruce s aktuálním panujícím ročním obdobím.

Outfit č. 1

Co třeba obléknout si stylovou mikinu Diesel bez kapuce, pod kterou si obléknete košili s límečkem? Dejte si záležet na tom, aby límeček a konec košile bylo to, co šlo vidět z pod mikiny. K tomu oblékněte upnuté džíny, které budou hezky obepínat kotníky, a na nohy nazujte kotníkové boty s gumou po bocích, kterým se také jinak říká Chelsea boty.

Že je venku opravdu velice chladno? Na mikinu si oblékněte ještě kožený křivák, který doplníte o batůžek. Co se týče doplňků, volte jednoduché hodinky s textilním řemínkem, případně náušnice ve tvaru kruhů, jaké se nosily v devadesátých letech.

Outfit č. 2

Druhý outfit bude o něco elegantnější, ale stále velice stylový. Stejně jako v létě, i na podzim se nosí dlouhé šaty až ke kotníkům. A přesně takové si oblékněte. Buď můžete vsadit na květinový vzor, nebo vsaďte na červenou, případně béžovou barvu. Přesně to jsou barvy letošního podzimu, proto by ve vašem šatníku měly mít místo.

Na nohy si oblékněte černé silonky nebo punčocháče, poté si na ně nazujte ideálně kozačky, které budou vysoké až ke kolenům. Dobrou volbou jsou však i stylové mokasíny. Outfit pak doplňte o zlaté doplňky, kabelku přes rameno a bundičku v podobě křiváku, případně podzimního kabátu.

Outfit č. 3

Jste milovníky vestiček? Pak si jednu takovou (třeba z umělé kožešiny) oblékněte ke koženkovým legínám. Jako top volte košili, která bude příjemně vypasovaná, kabelka by měla být s řetězovým popruhem.

Na nohy nazujte boty na podpatku – ideálně kozačky, ale dobrou volbou jsou také kotníkové boty. Na hlavu pak nasaďte stylovou čepici, které se jinak říká kapitánka, a můžete vyrazit do ulic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *